Elena Betz

Tandarts

BIG nr. 49928730202

Even voorstellen, mijn naam is Elena Betz, ik ben als tandarts afgestudeerd aan de Universiteit Erlangen-Nürnberg te Duitsland. Bij diverse praktijken in de directe omgeving van Nürnbergheb ik gewerkt en zo mijn ervaring verder opgebouwd.

Ik vind het heel belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste technologische en medische ontwikkelingen in de tandheelkunde. Het isdan ook om deze reden dat ik met enige regelmaat diverse lezingen bijwoon. Daarbij volg ik ook, geselecteerd op mijn  interessegebieden en om nog meer diepgang te creëren in de specifieke tandheelkunde, regelmatig bijscholingen. Zo kan ik de finesse, mijn passie voor mijn vak, en de zorg voor al mijn patiënten goed en naar behoren uitvoeren. Het is voor mij belangrijk dat u tevreden mijn behandelstoel uitstapt en daarbij ook het gevoel heeft, dat er goed naar uw wensen geluisterd is. Ook ik begrijp dat als u pijn heeft, of welke klacht dan ook op tandheelkundig gebied. U goed geholpen wil worden door een tandarts die de kennis en kunde van het vak beheerst.

Ik ben het team van Dental Masters komen versterken medio januari 2021. U kan een afspraak bij mij krijgen op maandag en woensdag. Graag zie ik u in de tandartspraktijk aan de Larikslaan!