Behandelingen

Het team van Dental Masters Larikslaan in Rotterdam Noord staat klaar om u de beste mondzorg te leveren, ongeacht uw leeftijd. Onze specialisten beschikken over alle benodigde kennis en ervaring voor vakkundige behandelingen op verschillende tandheelkundige gebieden. Hieronder vindt u een overzicht van alle behandelingen die we uitvoeren.

Mondhygiënist Rotterdam

Onze mondhygiënist zorgt voor een optimale gezondheid van uw tanden, kiezen en tandvlees en levert mondzorg waar de zorg van de tandarts ophoudt. Voor als u onder andere last heeft van gevoelige tanden of bloedend tandvlees.

Tandarts controle

Liever voorkomen dan genezen: met een halfjaarlijkse controle zijn we de meeste gebitsproblemen voor en houden we uw gebit in optimale gezondheid. Maak een afspraak voor een periodieke controle.

Implantaten

Een implantaat is de uitkomst wanneer u een of meerdere tanden mist. We zetten een schroef vast in het kaakbot, waarop we later een kroon, brug of heel klikgebit kunnen plaatsen. Een implantaat laat u weer breeduit lachen.

Facings Rotterdam

Facings gebruiken we voor het restaureren van verkleurde, scheve of afgebroken tanden. Ze geven een prachtig esthetisch resultaat en verhelpen ook spleetjes tussen bepaalde tanden.

Onzichtbare beugel

Wilt u bepaalde tanden rechter zetten, maar zit u niet te wachten op een beugel die iedereen kan zien? Met onze clear aligners ziet men nauwelijks dat u een beugel in heeft, maar krijgt u wel prachtige rechte tanden.

Kindertandarts Rotterdam

Onze specialisten bieden ook de beste mondzorg aan kinderen. We snappen dat een controle of andere behandeling voor sommige kinderen eng kan zijn, maar onze tandartsen stellen uw kind gerust en begeleiden ze stap voor stap.

Wortelkanaalbehandeling Rotterdam

Een wortelkanaalbehandeling valt binnen de tandheelkunde onder endodontologie. Dit is mondzorg voor het weefsel binnenin de tanden. Onze specialisten doen er alles aan om te voorkomen dat dit weefsel ontsteekt of afsterft met een wortelkanaalbehandeling.

Kunstgebit Rotterdam

Als uw eigen gebit zeer gebrekkig blijkt, is een kunstgebit een goede oplossing. Bijvoorbeeld wanneer u meerdere tanden of kiezen mist of wanneer het grootste gedeelte van uw tanden in zeer slechte staat verkeert. We maken persoonlijk uw kunstgebit in ons eigen prothesen lab.

Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts is een veel voorkomende fobie. Toch is het belangrijk dat ook wanneer u bang bent voor de tandarts, u wel uw gebit periodiek laat controleren en u adequate mondzorg krijgt. Voor diegenen heeft Dental Masters Larikslaan een speciale angstbehandeling.

Röntgenfoto’s

Binnen de tandheelkunde zijn röntgenfoto’s een belangrijk hulpmiddel. Hiermee onderzoeken we in welke staat uw gebit verkeert op plekken die we met het blote oog niet kunnen zien. Zo signaleren we snel eventuele gebitsproblemen.

OPG

Met OPG maken we röntgenfoto’s op grote schaal, waarmee we ook de staat van de verstandskiezen zien. Aan de hand van deze afbeeldingen bepalen we of er op termijn problemen kunnen optreden

Noodbehandelingen

Heeft u een ongeluk gehad met uw gebit of heeft u acuut ernstige klachten? Als u met spoed een tandarts nodig heeft, dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak met u in. Meestal nog dezelfde dag.

Vragen? Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze behandelingen of wilt u graag een afspraak met ons inplannen? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel ons via 010 42 20 002.