Onzichtbare beugel Rotterdam Noord

Als u rechtere tanden wilt met een beugel, zonder dat iedereen dat ziet, zijn onze onzichtbare beugels de optie. De clear aligners van Dental Masters Larikslaan in Rotterdam Noord zijn comfortabel en nauwelijks te zien wanneer u ze in heeft. Een clear aligner is een stevige, maar zachte, dunne mal die strak om de tanden zit en scheve tanden of kiezen rechttrekt.

 • Nauwelijks te zien wanneer u hem draagt
 • Persoonlijk op uw wensen afgestemd
 • Maakt scheve tanden en kiezen recht
 • Prachtig resultaat

Wilt u weten wat onze clear aligners voor uw gebit kunnen betekenen? Onze specialisten vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Onzichtbare beugel Rotterdam

Met de clear aligners van Dental Masters Larikslaan toveren we in no time weer een lach op uw gezicht. Met prachtige, witte tanden, welteverstaan. Wist u dat u al resultaat ziet binnen 10 weken? Bovendien is de beugel nauwelijks te zien. Dat is dus ideaal!

In drie stappen naar mooie, rechte tanden

Bij Dental Masters Larikslaan doorlopen we iedere stap van deze behandeling in-house. De onzichtbare beugel meten we aan, maken we op maat en plaatsen we in onze eigen praktijk. U doorloopt tijdens deze behandeling drie stappen:

 1. Tijdens de eerste afspraak vindt de intake plaats. Onze tandarts vertelt u precies hoe de behandeling eruit ziet. Hij vraagt naar uw wensen en kijkt of ze passen binnen de mogelijkheden van wat we kunnen bewerkstelligen met clear aligners. Tevens is er alle ruimte voor vragen en besluit u zelf of u de behandeling wilt ondergaan.
 2. Als u graag verder wilt, maken we een vervolgafspraak. Bij deze afspraak maken we foto’s en afdrukken van uw gebit. We maken een digitale versie van uw gebit en plannen de verschuivingen van het gebit in. Zo houden we de vorderingen van de behandeling nauwkeurig bij.
 3. Hierna maken we de clear aligners precies op maat. Om de twee weken moet u wisselen van bitje. Zo halen we het gewenste resultaat. Uiteraard plannen we tussenafspraken met u in voor het wisselen van de bitjes en houden we de ontwikkelingen bij.

Waarom clear aligners bij Dental Masters?

De onzichtbare beugel van Dental Masters Larikslaan heeft veel voordelen. We hebben ze voor u op een rijtje gezet:

 • Voor veel mensen brengt het dragen van een beugel schaamte met zich mee. De clear aligners van Dental Masters Larikslaan zijn dus vrijwel onzichtbaar, zelfs van dichtbij. U kunt er gewoon mee praten, zonder dat iemand het merkt.
 • Velen vinden een beugel erg vervelend tijdens het eten. Onze onzichtbare beugel kunt u gewoon uitdoen als u gaat eten (of drinken).
 • U heeft al zichtbaar resultaat na 10 weken.
 • Dental Masters is zeer gemakkelijk te bereiken en ligt in het hartje van Schiebroek, Rotterdam Noord.

Contact opnemen met onze praktijk

Heeft u nog vragen over de onzichtbare beugel of wilt u graag een eerste consult inplannen? U kunt direct een afspraak maken of ons telefonisch bereiken via onderstaande buttons.